Stof, kleinvak en tussenvulling

AAM v. Rooyen- Haarlem BV

We are Lida and Guus van Rooyen and we are happy to meet you at one of our quilt shows. We are present at many quilt shows in Holland and abroad in e.g. Germany, France, Italy, United Kingdom, Spain and Belgium. Here we present to you our newest designs from Robert Kaufman, Michael Miller, Timeless Treasures and Makower, with over 1300 patterns and designs to choose from. All cut in fat quarters and 100% premium quality cotton. You can also use the fabrics for making wishing cards.

Aljona, Patchwork en Quilten

We hebben grote keus van kleurrijke moderne en klassieke quiltstoffen, patronen, boeken en quilt benodigdheden.
Ook zijn we bekend van onze longarm quiltservice en quiltlessen. We verkopen en verhuren Handi Quilter longarm machines met volledige begeleiding.

An3nA Quiltkamer

Bedrijfslogo en naam borduren. Uw bedrijfskleding ziet er nog professioneler uit. Ook voor verenigingen en clubs.  Het team van An3nA staat klaar om u te verrassen.

Kom vrijblijvend langs of vraag een offerte aan.

Ook voor uniek en eenmalig werk kunt u bij An3nA terecht.
Kom eens kijken naar de mogelijkheden en voorbeelden.
Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kraamcadeautjes, knuffels, handdoeken, T-shirts,
sjaals, petten, tassen, zakdoekjes,
badjasjes, sjabrakken, etc.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op via de knop ‘Contact’ of bel ons op. Ons telefoonnummer vindt u rechts boven aan.

AnneLiefs is een webwinkel waar u terecht kunt voor vrolijke, kleurrijke patchworkstoffen en materialen om de mooie quilts te maken.

We are a small company based in Devon (U.K.) with a passion for ‘English Paper Piecing’ – originally concentrated on Hexagons but now expanded to a greater range of shapes (and still expanding).

We have developed a new method of doing EPP that is quick and easy to use. The material we produce is used instead of paper and Left In! Its unique construction gives the fabric a plump, luxurious effect. Because it is left in it is fully washable. We have called our material ‘Hexiform’.

 

Atelier de Quiltsteek

Patchworkstoffen, boeken, patronen, stofpakketjes en quiltgaren.

Borduren
Atelier het Haantje biedt assortiment van borduurstoffen aan, vanaf 8dr/cm tot 20dr/cm, borduurpakketten en borduurpatronen van eigen ontwerpen, aantal collecties van borduurgaren.
Quilt
Op het gebied van het quilten biedt Atelier collectie van quiltstoffen, pakketjes van quiltstoffen, patronen van eigen ontwerp.

Daarnaast is er de vernieuwde webwinkel met een breed assortiment van materialen

Maaike Bakker ontwerpt quiltpatronen en schrijft boeken en artikelen over patchwork en quilten. Op veel quilt- en patchworkbeurzen heeft Maaike een stand met een kleurige selectie patchwork- en quiltstoffen van uitstekende kwaliteit. Ook haar boeken, quiltpatronen en stofpakketten bij die patronen zijn dan te koop. Haar boeken en patronen vindt u ook in de webwinkel van Maaike: www.maaikebakker.eu.

Het atelier van Maaike in Diever is alleen vrijdags voor publiek geopend; maar niet als Maaike een beurs heeft of met vakantie is. Zie de agenda van www.ateliermaaikebakker.nl, of mail maaikebakker@planet.nl. Het atelier is op de bovenverdieping van haar woonboerderij.

 

Webshop voor quiltstoffen en materialen, boeken en tijdschriften

Wij organiseren creatieve en textielreizen met workshops naar de mooiste en kleurrijste gebieden van Europa en daarbuiten. In 2019 reizen wij naar Letland, Oekraine, Marokko, St. Petersburg en India. Tijdens onze reizen bezoeken wij niet alleen de belangrijkste bezienswaardigheden van de betreffende regio, maar wij zoeken ook contact met de plaatselijke bevolking om hun ambachten en handwerk te bewonderen. Wij gaan op bezoek bij ambachtslieden en kunstenaars en vaak mogen wij ook zelf aan de slag met hun materiaal. Zo ontstaan er leuke contacten, bijzondere herinneringen en zelfgemaakte souvenirs om mee naar huis te maken. Wij reizen in kleine groepen en streven naar een authentieke ervaring waar duurzaamheid en respect voor de plaatselijke cultuur en ambacht een belangrijke rol speelt.

In het mooie Utrechtse Museumkwartier is Carol Cox gevestigd. Het serene interieur van deze patchworkwinkel vormt het decor voor een uitgebreide collectie patchworkstoffen in alle kleuren van de regenboog. Naast stoffen hebben wij ook quiltboeken en een groot assortiment patchworkbenodigdheden zoals fournituren, patronen en quiltmallen.

Verkoop van overheerlijke chocozoenen bij de entree van de beurshal.

Van harte welkom bij Created By Mascha!

In het atelier en de webwinkel vindt u allerlei producten en ideeën op het gebied van Patchwork & Quilten, Vilt, Poppetjes maken, Kralen, Knopen, Belletjes, Wol, Hobbykisten, etc. Teveel om hier op te noemen.

Het Atelier is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Kom gerust regelmatig even langs of meld je aan voor de nieuwsbrief. Want voor je het weet zijn er nieuwe patronen en artikelen geplaatst. En wil je helemaal niets missen, breng dan een bezoekje aan mijn weblog: http://createdbymascha.blogspot.com/ of op mijn facebook pagina

Bovendien, alle bestellingen in Nederland vanaf EUR. 50,00 zijn porto vrij en voor België vanaf Eur. 100,00

Groetjes en een fijne dag, Mascha

Bedels, haakpakketten, Quiltstof en wolilt.

Wij zijn Mark en Riemke en hebben de liefde voor homemade producten en het zelf maken omgezet in een online winkel. Aangezien we ons beiden inzetten voor deze webwinkel hebben we deze de naam van onze tweeling willen geven. We hebben de namen gehusseld en een s weggelaten en Roos en Daisy zijn Dairoosy geworden.

Dairoosy is in 2011 begonnen met een paar setjes stof 25 x 25 cm, een boxkleed en het punniken van babybeenwarmers. Natuurlijk was dit niet voldoende om een inkomen uit te halen maar wel voldoende om meer stoffen te kopen. Hieruit komen de lappen 50 x 70 cm en de Fat Quarters. We hebben hierin een bewuste keuze gemaakt om ons te concentreren op kinderkatoen. Soepele stoffen van 100 % katoen.

In onze winkel kunt u terecht voor een grote collectie quilt- en mode stoffen,cursussen,handwerk en wol , daglicht (loupe) lampen,naaimachines, onder-en nachtmode.

De Opkamer verzorgt de volgende workshop:

Een blanco wenskaart in de vorm van een boekje die gesloten wordt met een satijnlintje. Het is een LEPORELLO vouwkunst gecombineerd met kartonnage.

Duur: 30 minuten.
Aantal deelnemers: max. 6 deelnemers.
Aanmelden: van tevoren is niet noodzakelijk. In principe kan men tijdens de beurs zo aanschuiven.
Kosten: € 6,- per persoon (incl. materiaal).

De gezelligste quiltwinkel van Schouwen-Duiveland!
Kom gezellig langs in onze winkel, en laat je inspireren door meer dan 900 prachtige stoffen.
Wij specialiseren ons in 18e en 19e-eeuwse reproductiestoffen (o.a. Civil War stoffen), kleurrijke  Jaren ’30 en Tilda stoffen en tref je bovendien vele wit-op-witjes en shirtings.
Ook voor een gekke noot met een leuke afbeelding kun je altijd wel wat leuks vinden.

YAZZII opbergtassen
100% positieve gebruikerservaringen van deze ontzettend handige opbergtassen!
Reserveer je exemplaar en neem deel tijdens de beurs aan de workshop ‘YAZZ-UP JE YAZZII TASSIE’.

Neem voor het complete aanbod eens een kijkje in onze uitgebreide webwinkel: www.dequiltster.com.

Traditionele & Moderne patchwork stoffen: Moda, Cotton + Steel, Andover Fabrics, Marcus Fabrics en meer!

De Roopoorte is een handwerkwinkel met een ruim assortiment in een uniek kader.  U vindt er boeken, garens, stoffen en accessoires voor breien, haken, borduren, patchwork, weven en kantklossen.  Op dezelfde locatie bevindt zich ook een antiekwinkel.  Wilt u ons samen met enkele vriendinnen of uw handwerkclub bezoeken, contacteer ons en wij zorgen voor koffie en taart.  Bij producten vindt u meer info over onze workshops en het handwerkcafé.

Droomdekentjes (Regenboogboom)

Droomdekentjes van Stichting de Regenboogboom

Een droomdekentje is een uniek en met liefde gemaakt dekentje voor een kind dat te maken heeft met een grote uitdaging in zijn leven. Kinderen die te maken hebben met ziekte, trauma of een handicap hebben behoefte aan een veilig droomplekje. Een plekje waar je je weer gewoon even jezelf kunt voelen.

 

Elly Prins Machine Quilting

ELLY PRINS MACHINE QUILTING

Wat mijn bedrijf zo speciaal maakt is dat ik niet een gewone quiltwinkel ben. Ik verkoop alleen maar materialen om quilts af te werken. Wel in de breedste zin: van garen en tussenvullingen tot achterkantstoffen. Ook verkopen wij de Sewezi naaitafels, een ideale naaitafel waar de naaimachine altijd 10 cm lager staat dan normale tafelhoogte. Eigenlijk zijn wij een atelier. Mijn ‘core business’ is het doorquilten van quilts en dat zal het altijd blijven. Een heerlijke bezigheid! Elke dag een nieuwe uitdaging en geen quilt is hetzelfde.

Farmyard Quilting Designs

Welkom op de site van Farmyard Quilting Designs. Mijn naam is Gemma Michawitz. Ik ben een enthousiast quilter en zoals alle quilt(st)ers heb ik een grote liefde voor stof. Niet zozeer op mijn meubels, maar wel in de vorm van lapjes. En dan vooral kleine lapjes. Van deze kleine lapjes maak ik quiltjes en decoraties naar eigen ontwerp.

Ik kan nooit zo goed kiezen welke stofjes wel en niet mee mogen doen, dus je komt in mijn ontwerpjes veel verschillende stofjes tegen. Ruitjes, streepjes, kleine patroontjes, je vindt het allemaal. En niet te vergeten die heerlijke zachte flanels. Ik ben er dol op. De kleuren waar ik graag mee werk zijn warm en gedekt, mooie zachte tinten van licht tot donker.

Mijn patronen zijn zo geschreven dat ze gebruikt kunnen worden met rolmes, liniaal en snijmat, maar ook met mallen, tenzij anders aangegeven. Daar waar blokken met de foundation piecing methode worden gemaakt, is de foundation bijgevoegd. U hoeft dus niet zelf eerst die blokken over te tekenen maar kunt direct aan de slag.

EZ-Log en EZpiecer plastic sjablonen en demonstratie, patchwork pakketten, stoffen, houten knopen

Handwerkspeciaalzaak Lohuis-Tijhuis

Quiltstoffen en pakketten

Heleen Pinkster Quilt Design

Boeken en patronen over Foundationpiecing, Theezakjespapier, demonstratie van de foundationpiecing techniek

Quiltstoffen, materialen, quiltstempels en pakketten

House of Quilts by Janine

Bij HoQ vindt u alle benodigdheden op het gebied van Patchwork en Quilten, Stoffen, Fournituren en natuurlijk de gehele lijk H0Q Templates

Quilting rulers, mallen, voetjes, patchwork sjablonen, patchwork patronen

Inke Art

Verkoop stof, fournituren, geplastificeerd katoen.

Provencaalse stoffen, ritsentassen
Patchwork en quilt gerelateerde stoffen, patronen, boeken en pakketten.

Kashmir Heritage is het eerste gespecialiseerde blockprintatelier in Nederland. 

Nathalie Cassee leerde de afgelopen jaren het blockprinten met houten handgestoken blockprints bij ambachtslieden en ateliers in India, Engeland en Frankrijk. Als dochter van beeldend kunstenaar en graficus Dick Cassée, kreeg ze al van jongs af aan liefde en begrip voor grafische technieken mee. Behalve zelf blockprinten en er les in geven, laat ze haar eigen collectie blockprints maken bij twee ateliers in India. Ze gaf les bij o.a. het Ambacht in Beeld Festival te Amsterdam, het Museum Volkenkunde in Leiden, het Crafts Council Nederland, Artez Fashion Design Masters Arnhem en het Fries Museum.

Haar passie voor Indiaas textiel en handwerk maakt dat ze sinds 2007 een aantal maal per jaar naar India reist en zodoende een uitgebreide kennis van Indiaas textiel opbouwde. Sinds 2009 schrijft ze regelmatig artikelen over Indiase ambachten.

In India realiseert ze haar eigen collectie voor haar onderneming Kashmir Heritage. Regelmatig ontwikkelt ze unieke ontwerpprojecten in samenwerking met (Europese en Indiase) ontwerpers en handwerkers. Ze biedt haar collectie aan op gespecialiseerde beurzen door Europa heen. Recentelijk produceerde ze de eerste handgemaakte sits voor Nederland in 200 jaar. Deze reproductie werd, samen met het 18e -eeuwse origineel in 2017 geëxposeerd in het Fries Museum tijdens de expositie Sits, katoen in bloei.

 

Het Kennemer Quilthuis heeft een eerste prijs gewonnen op de Open Europese quilt Kampioenschappen in 2016 en is de longarmspecialist waar u terecht kunt voor aankoop, installatie en service van alle Handi Quilter longarmmachines. Tevens lessen longarmquilten en verhuur van longarmmachines. Wij leveren achterkantstoffen, tussenvullingen en quiltservice.

Alle producten kunt u vinden in onze Webwinkel www.kennemerquilthuis.nl

Quiltstoffen, patronen en benodigdheden

Verkoop borduurstempels met daarbij behorende artikelen

Workshop tas stempelen en inkleuren om thuis te borduren

Creëer een unieke katoenen shoptas.
Je stempelt de tas met één van de Ansjeline borduurstempels, kleurt je afbeelding in en eventueel borduren doe je thuis.

€ 12,00, incl. katoenen tas en gebruik van stempel, stempelinkt, verf en medium.

Docent: Ansjeline Faber

Lenianel bedrukte tas

Quiltpatronen en mallen uit eigen ontwerp studio.

Patchwork stoffen, fournituren, vilt, patronen, knopen.

Quiltmaterialen, daglichtlampen, quiltstoffen

MoniQuilt quiltwinkel

Quiltstoffen, quiltbenodigdheden, patronen, fournituren, workshops, vriendinnendagen.

Moderne quiltstoffen, patronen en quiltmaterialen.

Patchlab

Gesneden quiltstoffen en stalen van stof. Pakketjes voor het maken van een quilttas

Quilt & Zo - Uitgeverij Scala

Magazine Quilt & Zo

In de webwinkel vindt u een grote collectie van meer dan 200 effen stoffen van de prachtige merken Michael Miller Cotton Couture en American Made Brand (en deze collectie is nog steeds groeiende!) Bij elke kleur vindt u een bijpassende kleur Aurifil garen. Verder vindt u o.a. Gingher scharen, Violet Craft patronen en allerlei andere handige benodigdheden in de webwinkel. Een paradijs voor degenen waarvan de handen gaan kriebelen en met stoffen aan de gang willen gaan! Laat u inspireren door wat ik u te bieden heb.

Quilt- & Patchwork stoffen, notions, patronen, boeken, kartonnage, quiltstempels – allemaal leuke zaken op het gebied van Patchwork & Quilten

Wij verkopen patchwork, borduren en fournituren. Wij geven ook cursussen.

Quilt-Atelier Trijntje van der Horst

Patchwork stoffen gespecialiseerd in Jinny Beyen en Bonnie huhler boeken en moderne, vrolijke stoffen, neutrals en nog veel meer!

Al op jonge leeftijd was ik al bezig met o.a. poppenkleertjes naaien, breien, borduren. Later maakte ik mijn eigen kleding, en na de coupeuse opleiding te hebben gevolgd, begon ik mij via vele cursussen en workshops bij bekende Quiltdocentes diverse technieken op Quiltgebied en textiele vormgeving eigen te maken.
Traditionele Quilt technieken in een nieuw jasje verwerken, spreken mij erg aan. Ik ben dol op nieuwe technieken en de nieuwste snufjes uit proberen.
Verder heb ik regelmatig met eigen Quilt werk aan tentoonstellingen meegedaan, waaronder die van het “Quiltersgilde” en in het Friesch Museum te Hoorn.

Quiltstoffen, -patronen, -fornituren, -boeken. Vilt, viltpakketten, borduurpakketten.

Stoffen en patronen voor quilts tassen en homedecor. Specialist Tula Pink stoffen.

Quilt-stoffen, pakketten, patronen, garen en andere benodigdheden.

Q-snapframes

Het Q-snap floorframe is hét ideale hulpmiddel voor het opspannen en sandwichen van uw quilts. Zittend aan deze lichtgewicht tafel kunt u gemakkelijk en snel uw quilt rijgen, spelden of zelfs nieten met de Basting Gun. Stop met het kruipen over de vloer of het lang achter elkaar gebogen over een tafel staan. Nooit meer zere knieën of een zere rug vanwege het dubbelen van uw quilt. Dit is echt een cadeautje voor u zelf! Geschikt voor alle maten quilts. En m.b.v. de bij te bestellen pootjes (tiltkit) kunt u ook in een prettige houding aan het frame quilten. Makkelijk uit elkaar te halen en op te bergen in bijgeleverde opbergdoos.

Nu ook te koop: Q-snap borduurframes in de maten: 15 cm, 20 cm, 27 cm en 43 cm en losse klemmen voor alle maten frames. Komt u dit weekend kijken naar onze demonstraties in de stand van Quiltframe. U mag ook zelf eens achter de frames plaatsnemen.

Quiltkompas staat voor thuiswinkelen met plezier en gemak! Een overzichtelijke webwinkel met persoonlijke service. U vindt hier een ruime keuze aan kwaliteitsstoffen die net even anders zijn, voor de moderne en klassieke smaak. Specialiteit is de volledige Grungecollectie, ideale stoffen om mee te combineren, in ruim 170 kleuren.

Quilt Kompas

In september 2004 opende Quiltpalace haar deuren. Al vrij snel daarna, in maart 2007, werd de plaatselijke handwerkwinkel “De Wolmand” overgenomen.

Quiltpalace & de Wolmand wordt gerund door en is eigendom van Gerda Stegeman. Zij is zelf fervent quiltster en breister en houdt zich bezig met zoveel mogelijk vormen van handwerken.

Haar motto is: “Kwaliteit boven alles”. Dat geldt zowel voor de stoffen en garens die worden aangeboden, als voor de cursussen.

Quiltshop Leur is ook dit jaar vertegenwoordigd. Wij zijn inmiddels bij velen bekend vanwege onze grote collectie stoffen. Hier in Rijswijk zullen we de allernieuwste collecties bij ons hebben. Maar uiteraard ook mooie quilts, samengestelde pakketjes, patronen, tijdschriften en leuke geschenk artikelen.

Quiltshop Leur, al meer dan 30 jaar Liefde voor Handwerk!

Wij begroeten U graag aan onze stand, voor elke bezoeker hebben we een kleine attentie!

Verkoop quiltstoffen en benodigdheden en organisatie Quiltrondvaart.

Quiltstoffen.nl | Bordurama-Daylightshop

Quiltstoffen – QuiltPakketten – Woolens – AccuQuilt Go- Workshops

Quiltwinkel Margreet Otto

Patchwork en quiltstoffen

Quiltwinkel Marij is al 25 jaar een begrip als het over quilten en patchwork gaat.
Met een zeer ruime stoffencollectie bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben o.a. stoffen van Kaufman, Hofman, Makower, Stof, Maywood Studio, Jinny Beyer.

Wij zijn als één van de weinigen gespecialiseerd in Japanse stoffen. Met name de geweven stoffen van Matsuda, Olympus, Sakizomemomen en Reiko Kato zijn heel erg mooi van weving en kleur. Deze stoffen zijn zo mooi geweven dat ze van beide kanten te gebruiken zijn!
Naast de stoffen aan de meter en de bekende “fat quarters” stellen we zelf leuke pakketjes samen op kleur. Gezien de reacties zijn deze heel erg geliefd.
Wij hebben wij een uitgebreide fourniturenafdeling zowel voor patchwork als ook voor de kledingmakers.

Wonderfil Speciality Threads

De collectie garen van WonderFil Specialty Threads uit Canada combineert prachtige kleuren, verschillende materialen, diktes variërend van 3wt-100wt met oneindig veel toepassingsmogelijkheden: quilten, borduren, fibre art, frivolité, kantklossen, haken, naaien en nog veel meer.

Yvonne van Rijn

Een Nederlandse quiltroman over een Quiltster die op reis gaat naar Amerika om daar antieke quilts te herstellen en daar van alles beleeft.