AAM v. Rooyen- Haarlem BV

Keuze uit meer Dan 1300 verschillende stoffen voor Patchwork,decoupage,wenskaarten,alles gepresenteerd op thema.
O.a baby/kinder,maritiem zoals lucht-strand-vissen-boten etc,Japans,,Safaridieren,boerderijdieren ,Natuur zoals bladeren-bomen-diverse soorten.
stenen. Alles geknipt als fat quarter 45x55cm.Meer dan 100 verschillende panels .Allemaal van de beste merken,zoals Robert Kaufman,Michael Miller,Timeless Treasures en Makower.
U bent van Harte Welkom op onze Stand

Maaike Bakker ontwerpt quiltpatronen en schrijft boeken en artikelen over patchwork en quilten. Op veel quilt- en patchworkbeurzen heeft Maaike een stand met een kleurige selectie patchwork- en quiltstoffen van uitstekende kwaliteit. Ook haar boeken, quiltpatronen en stofpakketten bij die patronen zijn dan te koop. Haar boeken en patronen vindt u ook in de webwinkel van Maaike: www.maaikebakker.eu.

Het atelier van Maaike in Diever is alleen vrijdags voor publiek geopend; maar niet als Maaike een beurs heeft of met vakantie is. Zie de agenda van www.ateliermaaikebakker.nl, of mail maaikebakker@planet.nl. Het atelier is op de bovenverdieping van haar woonboerderij.

 

In het mooie Utrechtse Museumkwartier is Carol Cox gevestigd. Het serene interieur van deze patchworkwinkel vormt het decor voor een uitgebreide collectie patchworkstoffen in alle kleuren van de regenboog. Naast stoffen hebben wij ook quiltboeken en een groot assortiment patchworkbenodigdheden zoals fournituren, patronen en quiltmallen.

Bij mij kun je terecht voor je Quilting rulers, snijmallen en patronen.

Quiltstoffen, Quiltmaterialen, stofpakketten, groot assortiment scharen, kleinvak en daglichtlampen.

Patchlab

Uniek verkoop van stalen quiltstoffen, patchworkstof, batikstoffen en overig.

Verkoop effen quiltstof, patronen en allerlei handige benodigdheden.

Tula Pink quilt-stoffen: gespecialiseerd in Tula Pink stoffen, hardware, quiltkits, EPP etc. Patronen van o.a. By Annie, Elizabeth Hartman en Jaybird Quilts. Ritsen By Annie. Diverse boeken en Linialen Angela Walters.

With me you can find Threads, Fabrics for Patchwork, Accesories for Patchwork & Quilting, Longarm Quiltservice

Quiltstoffen, modern en traditioneel. Het complete assortiment van ruim 200 Grungestoffen.

Quiltwinkel Marij is al 25 jaar een begrip als het over quilten en patchwork gaat.
Met een zeer ruime stoffencollectie bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben o.a. stoffen van Kaufman, Hofman, Makower, Stof, Maywood Studio, Jinny Beyer.

Wij zijn als één van de weinigen gespecialiseerd in Japanse stoffen. Met name de geweven stoffen van Matsuda, Olympus, Sakizomemomen en Reiko Kato zijn heel erg mooi van weving en kleur. Deze stoffen zijn zo mooi geweven dat ze van beide kanten te gebruiken zijn!
Naast de stoffen aan de meter en de bekende “fat quarters” stellen we zelf leuke pakketjes samen op kleur. Gezien de reacties zijn deze heel erg geliefd.
Wij hebben wij een uitgebreide fourniturenafdeling zowel voor patchwork als ook voor de kledingmakers.

Stichting Verdanda

Wij zijn Stichting Verdanda en maken quilts voor mensen met een beperking. Dit doen wij met een heleboel vrijwilligers, die elk op hun eigen manier hun steentje bijdragen aan een quilt. Onze doelgroep kan een quilt bij ons aanvragen en deze is helemaal gratis. De aanvraag kan ook komen vanuit een instelling en dan kunnen het meerdere quilts zijn.

Zien we u op 8, 9 & 10 april a.s.?

Voor meer informatie kijk op onze website www.verdanda.nl