Patchworkstoffen, batik stoffen, kleinvak, linealen, Vliessen tussenvulling.

AAM v. Rooyen- Haarlem BV

WIJ GAAN MET PENSIOEN EN STAAN VOOR DE ALLERLAATSTE KEER OP DE BEURS!

Meer dan 1300 verschillende stoffen geknipt als fat quarter van bekende merken zoals :Michaël Miller,Robert Kaufman,Timeless Treasures
en Makower.

Alles presenteren wij op thema zoals maritieme ,Japans,babies en kinderen,bloemen,zwarten wit,kerst etc.
Veel mooie panels met keuze uit meer dan 100. Nu grote aanbiedingen!

U bent van harte welkom op onze stand.

Aljona Patchwork en Quilten

Onze Quiltwinkel kunt u vinden in hartje Schagen.
Wij hebben een ruime collectie frisse klassieke en gezellige moderne quiltstoffen, grote keus in Quiltsupplies, boeken en patronen. Longarm quiltservice. Gevarieerde patchwork- en quiltcursussen.

Van harte welkom in onze kleurrijke wereld.

AnneLiefs is een webwinkel waar u terecht kunt voor vrolijke, kleurrijke patchworkstoffen en materialen om de mooie quilts te maken.

Appliqué products, scissors, thread, fusible stabiliser, needles

Paper piecing patronen met en zonder bijbehorende stofpakketten, lapjes stof (fat quarters), kleine quiltpatronen met funny button knoopjes, boeken en e-books, kleinvak voor paper piecing.

 

Atelier Trudi de Kreek

Kleurrijke unieke kleding, tassen, mode- en woonaccessoires van kunstleer. Een lust voor het oog!
Daarnaast verzorg ik ook workshops tas maken. In een tweedaagse workshop neem ik je mee in de wereld van het tassen maken.
Mijn werk wordt gekenmerkt door opvallend kleur en vorm gebruik.

Energetix Magneetsieraden en Wellness

Belgische Quilters Vereniging vzw

Hartelijk welkom aan onze stand waar je vrijblijvend kan komen kennis maken, informatie uitwisselen, inschrijven als nieuw lid. Kom ook enkele quiltwerken van onze leden bekijken. We hebben enkele leuke hebbedingetjes om aan te kopen en om zo onze vereniging te steunen. Enkele demonstratiemomenten zijn ook gepland.

De Belgische Quilters Vereniging is de nationale vereniging van en voor quilters in België. De vereniging is in 1989 opgericht en de werking is tweetalig, Nederlands en Frans. Onze missie is om bij te dragen tot het bevorderen van Quilten en Patchwork als kunstvorm, tot het delen van informatie en kennis over Quilten en Patchwork met quilters en in het algemeen. Wij hebben ook tot doel om het Quilten en het Patchwork ruimer kenbaar te maken bij een breed publiek. Dit wordt ondersteund door ons ledentijdschrift Quilt Info (4x/jaar) en via onze website www.belgiumquilt.be

Patchwork & Quilt- Stoffen, handgemaakte Batikstoffen en benodigheden uit Tsjechië

Chiem's Quilt, Patchwork & Appliqué Patterns

Bij ons vindt u leuke Quiltpatronen, en Applicatiepatronen om uw quilt, patchwork, kussen of ander project mee op te leuken. Verder hebben wij leuke DIY pakketjes van bijvoorbeeld eierwarmers of leuke hangers voor aan een deur, Kerstboom en Paasboom.

Al vele jaren mogen we (Hans & Mascha) jullie een breed assortiment van warme klassieke en traditionele stoffen aanbieden van o.a. Moda, Benartex, Marcus etc. en door ons zelf ontworpen pakketten en patronen. We hebben opnieuw een Blok van de Maand uitgebracht en we brengen ze allemaal mee naar de beurs. Je kunt daarmee starten wanneer je wil en ook deze zijn zelf ontwikkeld, uitgewerkt en verpakt.
Naast stoffen van de rol hebben we op beurzen altijd een grote keuze uit fat quarters, fat eighths en zelfs fat sixteenths naast de selectie van fournituren, garens, boeken en hebbedingen. Voor ieder wat wils, voor eigen gebruik of als cadeau. We zien jullie graag in de Broodfabriek!

Quiltstoffen, quilt accessoires.

Gespecialiseerd in Tim Holtz stoffen en Tula Pink stoffen.

Verder heb ik bedels en allerlei materialen om tassen te maken.

Deze keer hebben we ook een groot aanbod van stof stalen.

De Japanse Zijdewinkel

Japanse antieke en vintage natuurlijke (kimono)zijden coupons en handgemaakte zijden artikelen.

Het assortiment bestaat uit quilt- en patchwork coupons, zijden coupons voor (afwerken) kleding, exclusieve kinran buddhisten goudbrokaat zijde, zijden garens, zijden obi-materialen.

Alles authentiek en rechtstreeks uit Japan. Japan heeft 100 verschillende soorten zijde en zijdetechnieken.

Wij reserveren een speciaal hoekje in onze stand waar mensen kennis kunnen maken met de nog niet erg bekende Japanse zijdecultuur. Hier zijn de verschillende soorten zijde te voelen en er zijn ook enkele boeken aanwezig om in te kijken.

 

Elly Prins Machine Quilting

ELLY PRINS MACHINE QUILTING

Wat mijn bedrijf zo speciaal maakt is dat ik niet een gewone quiltwinkel ben. Ik verkoop alleen maar materialen om quilts af te werken. Wel in de breedste zin: van garen en tussenvullingen tot achterkantstoffen. Ook verkopen wij de Sewezi naaitafels, een ideale naaitafel waar de naaimachine altijd 10 cm lager staat dan normale tafelhoogte. Eigenlijk zijn wij een atelier. Mijn ‘core business’ is het doorquilten van quilts en dat zal het altijd blijven. Een heerlijke bezigheid! Elke dag een nieuwe uitdaging en geen quilt is hetzelfde.

Farmyard Quilting Designs

Nederlandstalige quiltpatronen naar eigen ontwerp in country stijl en fournituren.

EZpiecer and EZ-Log plastic templates for English and foundation paper piecing patchwork projects. 
Te Gekke Knoopjes! Dat is waar wij helemaal voor gaan.

Of het nu gaat om borduren, breien, quilten, kleding, kaarten of andere creatieve uitingen – met een knoop geeft u altijd een extra accent aan een hand-werkstuk. Onze knopen zijn stuk voor stuk sieraden – en onze collectie blijft gestaag groeien.

Wat dacht u van een mooi gedekte tafel waar de servetring versierd wordt met een leuke thema-knoop? Een trui voor uw dochter met haar favoriete fruit. Een stoere muts voor uw zoon met daarop ?? Verleng uw creativiteit met deze geweldige versieringen.

Dat zijn de dingen waar wij erg van genieten.

Daarom hopen wij dat u net zoveel knoop-plezier beleeft als wij.

Met vriendelijke knopen groet,
Het FunnyButton Team

Quiltstoffen voornamelijk voor kinderquilts, pakketten om een quilt top te maken inclusief patroon en fournituren.

Batik quiltstoffen – kits voor quilten, patchwork en applicaties

In de hal van onze tentoonstelling en workshops hebben wij ook een verkoopstand waar u terecht kunt voor advies en het kopen van materialen voor het verven, bewerken en maken van textiel.

Nieuw zijn onze Zipperzoo fournituren en dry wax canvas stoffen voor het samenstellen van je eigen gequilte tas. Kom zeker langs als je van vrolijke frisse stofjes houdt. We hebben verschillende quilt en kussenpakketten mee zodat je alles bij elkaar hebt en meteen aan de slag kunt. We zijn gespecialiseerd in Art Gallery Fabrics en sulky quilt- en borduurgaren.

Bij mij kun je terecht voor je Quilting rulers, patronen en patchwork snijmallen voor stansmachine o.a. Sizzix

Blok van de maand projecten. Kits, patchwork ,quilt patronen. Combinatie quilten en borduren. Charms, boutons quilt accessoires

Online winkel met quilt stoffen, Aurifil garen, quiltbenodigdheden, kerst stoffen, Amanda Murphy & Silesian rulers, quilt patronen, precuts, jelly strips, layer cake.

John's Snoepkraam

Allerlei schepsnoep en chocozoenen.

Stoffen op rol, gesneden stoffen, patronen, FQ

Quiltstoffen, quilt- en stitchery patronen, quiltbenodigdheden

Borduurstempels met alle bijbehorende artikelen, borduurgaren, punchen.

Margo Lederwaren

Groot assortiment tassen in allerlei formaten

Quiltmaterialen en Quiltstoffen, kleinvak en heel veel leuke hebbedingetjes en pakketten.

Quiltstoffen, pakketten en benodigdheden

Wij verkopen patchwork- en quiltstoffen, o.a effens, William Morris en Kaffe Fasset.

MoniQuilt quiltwinkel

Quiltstoffen & benodigdheden, notions, workshops, vriendinnendagen, Quiltcursussen, Quiltvakanties, stenen winkel

Patchwork Gilde Deutschland

Kom kennismaken met het Duitse Gilde!

Paxibe

Nieuwe standhouder uit Spanje!

Profi Patchwork & Quilten

Longarm Quiltmachines, Quilttafels voor Longarm- en andere naaimachines, linealen, rolsnijders en overige toebehoren.

Gespecialiseerd in effen quiltstof, patronen en allerlei handige benodigdheden.

We’ll bring a lot of fabrics, patterns and kits on our trip from Denmark to this show!

Quilt-Patchwork Brunssum

Onze winkel ligt in de aanlooproute naar het winkelcentrum van Brunssum in Zuid-Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in pre-cuts (voorgesneden stoffen): o.a. (mini) charm packs, jelly rolls, layer cakes, FQ pakketten, F8 pakketten. Grote keuze in batiks welke we rechtstreeks in Bali bestellen, hierdoor is de prijs zeer aantrekkelijk. We zijn Handi Quilter dealer. Je kunt een longarm kopen, maar we verhuren ook onze longarm Amara. Ook voor lessen op de longarm ben je van harte welkom. Wil je liever dat wij je creatie quilten, ook dat is mogelijk! In onze ruime winkel van 130 m2 staat een 10 meter lange tafel waar iedereen kan aanschuiven voor advies, workshops en bijeenkomsten. Ruime keuze in dubbelbrede stoffen en Matilda’s Own vullingen.

 

 

Quiltatelier de Lindehof

Op de beurs bieden wij heel veel quiltstoffen aan in de vorm van fat eights en fat quarters. Daarnaast nemen wij patronen mee, complete kits en andere leuke quilt hebsels.

Alle Tula Pink stoffen en artikelen, zoals hardware, patronen, boeken, Aurifil Tula Pink, EPP patronen en templates.

Tevens grote collectie By Annie producten ( Soft & Stable – patronen – ritsen – vinyl – fold over elastic – webbing – hardware).

Het Quiltersgilde is de toonaangevende vereniging van quilters in Nederland. De vereniging is opgericht in 1983 en heeft rond de 11.000 leden. Onze missie is Quilters met elkaar in contact te brengen. Wij zetten ons in voor het bevorderen van het quilten in Nederland en delen informatie over quilten in de meest ruime zin van het woord. Dit doen wij door het uitgeven van ons verenigingsblad Quiltnieuws (verschijnt 4 maal per jaar) en via onze website, blogberichten en Facebook.
Het bestuur bestaat uit 8 leden. Alle activiteiten worden verricht door 75  vrijwillige medewerkers.

Het Quiltersgilde richt een stand in waar leden hun vragen en ideeën kwijt kunnen, nieuwe leden zich in kunnen schrijven [en dan meteen de nieuwe ledendoos mee kunnen nemen], kaarten gekocht kunnen worden en een aantal werkjes uit Quiltnieuws ‘in het echt’ bekeken kunnen worden. En we bieden een aantal werkjes aan om even uit te rusten aan onze make & take tafel.

Verder is het Quiltersgilde is aanwezig met maar liefst vier tentoonstellingen (zie de pagina met alle tentoonstellingen).

Het Quiltersgilde verheugt zich op de deelname aan de Patchwork&Quiltdagen en hopen veel quilters, leden en niet-leden, tijdens de beurs te ontmoeten.

www.quiltersgilde.nl

https://www.facebook.com/quiltersgilde

PATCHWORK FABRICS (Tim Holtz, Tula Pink, Marcia Derse …) SUPERIOR THREADS, Notions for Patchwork

Patchwork en quiltstoffen van Moda, Free Spirit en Makower (onder meer Zen Chic, Morris, Linen Textures, Crossweaves)
De complete Grungecollectie van Moda met 240 kleuren.

Efficiënt en zonder verzendkosten winkelen? Bestel vooraf in de webwinkel en klik aan ‘ophalen’.

Quiltpalace / Singers & Quilt

In september 2004 opende Quiltpalace haar deuren. Al vrij snel daarna, in maart 2007, werd de plaatselijke handwerkwinkel “De Wolmand” overgenomen.

Quiltpalace & de Wolmand wordt gerund door en is eigendom van Gerda Stegeman. Zij is zelf fervent quiltster en breister en houdt zich bezig met zoveel mogelijk vormen van handwerken.

Haar motto is: “Kwaliteit boven alles”. Dat geldt zowel voor de stoffen en garens die worden aangeboden, als voor de cursussen.

Wij verkopen Quiltartikelen en stoffen, Worskhops, Official Dealer Handiquilter longarm machines, Quiltservice, Singer Featherweights onderhoud en verkoop

Quiltwinkel Margreet Otto

In mijn winkel en online heb ik een grote collectie Quiltstoffen voor jou!

Wij verkopen Patchworkstoffen en Quiltmaterialen en zijn gespecialiseerd in de stoffen uit Japan; geweven, niet-geweven en indigo. Wij voeren merken als; Olympus, Kokka, Sevenberry, Diamond Textiles, Textile Pantry by Junco Matsuda, Centenary Collections by Yoko Saito en nog veel meer.
Naast de stoffen is momenteel Sashiko heel erg gewild. We hebben panelen, pakketten en garens. ruim voorradig.
De Stempels van Jeanneke zijn algemeen bekend en we hebben de patronen en completen pakketten van Malgorzata Jenek in huis.
Wij werken samen met Maudy van den Elshout, bekend van haar mooie applicatiequilts en wij verkopen haar patronen en de bijbehorende stofpakketten.
Naast alle stoffen hebben wij een uitgebreide fournituren afdeling voor zowel de quiltster als de kledingmaakster.

Sandra's Creahoekje

Quilt en naai gerelateerde artikelen om je huis, naaimachine en naaikamer te versieren, Afrikaanse stoffen en diverse handige hebbedingetjes.

Stichting Verdanda

Wij zijn Stichting Verdanda en maken quilts voor mensen met een beperking. Dit doen wij met een heleboel vrijwilligers, die elk op hun eigen manier hun steentje bijdragen aan een quilt.

Onze doelgroep kan een quilt bij ons aanvragen en deze is helemaal gratis. De aanvraag kan ook komen vanuit een instelling en dan kunnen het meerdere quilts zijn.

Wij zijn een non profit organisatie en verkopen op deze beurs de gekregen materialen om zo onze kosten te dekken. Verder zijn we afhankelijk van giften.

 

Textielverf en meer is onderdeel van Chriss Cross Textile Art en levert allerlei soorten textielverf, maar ook Gel Press platen, lino rollers, sjablonen en nog veel meer. Eigenaresse Christel Sins-Camp heeft jarenlange ervaring in het werken met textielverf en geeft graag advies.

Patchworkstoffen van diverse merken, zoals Moda, Makower, Tilda, Henry Glass, Stoff enz.
Precuts, waaronder Moda Candy’s, Charmpacks, layer cakes en jelly rolls
Complete stof pakketten incl. beschrijving,
patronen, Quiltmania boeken, en andere boeken.

Torneria Germans Castells

Bij ons kun je de leukste opbergmogelijkheden vinden voor je garens en overige benodigdheden.

Hier een paar voorbeelden, op de website zie je nog veel meer!

De naaimachine speciaalzaak van Alkmaar met een breed assortiment aan naaimachines, lockmachines, borduurmachines, paspoppen, fournituren accessoires en meer.

Uit een groot assortiment aan verschillende machines kunnen wij u in iedere prijsklasse helpen met deskundig advies voor het maken van de juiste keuze die voldoet aan uw wensen en eisen. Alle machines kunt u in onze winkel ook uitproberen.

Wonderfil Specialty Threads

Met 36 verschillende garen soorten, enkele zelfs te verkrijgen in meer dan 100 kleuren, mogen we ons wel een specialist in garens noemen. Te verkrijgen  in diktes van super dun 100wt naar 3wt zit er altijd wel een geschikt garen voor uw project bij.

We verkopen katoenen garens maar ook polyester. Probeer eens onze rayon, metallic of wol garens.

Heeft u twijfels wat een geschikt garen voor uw project is? Vraag het gerust, we helpen u graag verder.