Beursinformatie

Opbouwtijden

 • Woensdag 10 april: via laad- en losterrein P3  van 09.00 – 18.00uur.
  Uw auto kan tijdens het opbouwen blijven staan.
 • Donderdag 11 april: via laad- en losterrein P3 van 08:00 – 09:45.
  Uw auto kan niet blijven staan. Laden en lossen op P3 tegen een contante borgsom van € 20,- , voor de aanhangwagen en voor de auto vragen wij een borgsom van €20,00 omdat beiden voor 09:45 uur van het terrein af moeten. Hiervoor ontvangt u een borgkaart van de parkeermedewerker. De borgsom wordt teruggegeven wanneer u vóór 09.45 uur P3 verlaat.
  Houd er s.v.p. rekening mee dat de parkeermedewerker geen geld kan wisselen. Om oponthoud bij het laad- en losterrein te voorkomen verzoeken wij u de contante borgsom van € 20,- gereed te hebben.
 • Vrijdag 12 april: via laad- en losterrein P3 van 09:00 – 09:45.
  Uw auto kan niet blijven staan. Borgsysteem is hetzelfde als vrijdag.
 • Zaterdag 13 april: via laad- en losterrein P3 van 09:00 – 09:45.
  Uw auto kan niet blijven staan. Borgsysteem is hetzelfde als vrijdag en zaterdag.

Afbouwtijden

Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u vanaf 17:00 het laad- en losterrein P3 oprijden om af te bouwen.

Rolcontainers

Tijdens de op- en afbouw is het mogelijk om een rolcontainer te gebruiken voor het in- en uitladen van goederen. Deze rolcontainers zijn gratis verkrijgbaar aan de rechterkant van de deelnemersingang. Deze graag na gebruik daar terugzetten.

Parkeren en parkeergarage P1

In de omgeving rondom De Broodfabriek is voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens kunt u gratis parkeren in de parkeergarage tegenover De Broodfabriek P1. De ingang van deze garage vindt u aan de van Gijnstraat 16.

Wanneer u gebruik wilt maken van ons parkeerterrein P2, betaald u € 5,- per dag.

Deelnemersingang

De deelnemersingang voor exposanten is te vinden op laad- en losterrein P3. Deze is alle dagen geopend tot 09:45. Daarnaast kunt u vanaf 09:00 uur op vertoon van uw polsbandje ook gebruik maken van de hoofdingang van De Broodfabriek aan de Volmerlaan.

Polsbandjes

Komende editie wordt er met polsbandjes gewerkt. Deze polsbandjes ontvangt u bij binnenkomst via P3 tijdens de opbouw op woensdag of donderdagochtend. Aangezien wij de veiligheid van onze gasten en producten hoog in het vaandel hebben staan, willen wij goede controle hebben op wie er in- en uitlopen. Meld u dus bij binnenkomst bij de deelnemersingang en ontvang direct de polsbandjes. Daarnaast wordt er streng gecontroleerd bij de kaartcontrole, draag hem dus bij u wanneer u de hal verlaat.

Gehuurde materialen

Gereserveerde stoelen en tafels worden voor u klaargezet in de stand. Het is niet mogelijk om tafels tijdens de opbouw extra bij te bestellen, dit dient vooraf te gebeuren.

Horeca

Gedurende de opbouwtijden is er op woensdag gratis koffie en thee verkrijgbaar voor exposanten. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er diverse horecagelegenheden in De Broodfabriek aanwezig waarbij broodjes, snacks, zoetigheid en dranken gekocht en genuttigd kunnen worden.

Opslag/Schade

Mits afgedekt, kunt u van donderdag t/m zaterdag uw spullen laten staan. De Broodfabriek is echter niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging voor, tijdens of na de beurs. Ook zal de standhouder nimmer enige schadevergoeding of restitutie van de huursom kunnen eisen bij algemene overmacht of indien het gehuurde door brand of welke oorzaak ook geheel of ten dele onbruikbaar wordt, of indien men genoodzaakt is de beurs te moeten sluiten.

Afval

Het is ten strengste verboden om afval achter te laten op de stand. Niet verkochte goederen dient u mee te nemen. Afval dient u zelf te deponeren in de daarvoor bestemde bakken op het laad- en los terrein (P3). Bij niet naleving wordt u € 25,- servicekosten in rekening gebracht.

Huisdieren

Het is ten strengste verboden huisdieren in de hal toe te laten, uitzondering zijn hulphonden of honden in een speciale afgesloten hondenbuggy.

Betaling

Het is niet mogelijk om uw factuur op de beurs te betalen. Wanneer er niet vooraf is betaald, heeft u geen toegang tot de beurs.

Muziek

Het is niet toegestaan om eigen muziek te draaien tijdens de beurs.

Routebeschrijving

Klik hier voor de routebeschrijving naar de Broodfabriek.

We gaan er weer een prachtige editie van maken op 11, 12 & 13 april
Mochten er vragen zijn, neem dan zeker even contact op.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Patchwork & Quiltdagen
Telefoonnummer tijdens beursweekend: 06-23507171
(Dit nummer is alleen bereikbaar tijdens de opbouw en de beursdagen)