Parkeren

In de omgeving van De Broodfabriek is het mogelijk om gratis te parkeren. Daarnaast beschikt De Broodfabriek over een parkeergarage en een parkeerterrein direct naast de hoofdentree.

Parkeergarage P1 (Van Gijnstraat 16)
Parkeergarage P1 bevindt zich aan de rechterhand van de entree van De Broodfabriek. De ingang hiervan bevindt zich aan de Van Gijnstraat 16. In deze garage is er voldoende plek en parkeren is gratis.

Parkeerterrein P2 (Volmerlaan 12, naast hoofdingang)
Naast de ingang van De Broodfabriek ligt parkeerterrein P2. Op dit terrein is het mogelijk om te parkeren met auto’s, motoren en (brom)fietsen. De kosten van het parkeren van voertuigen op parkeerterrein P2 bedragen €5,- per dag (let op: uitsluitend vooraf en contant betalen). Scooters en (brom)fietsen kunnen gratis geparkeerd worden.

Parkeerterrein P3 (Lange Kleiweg, uitsluitend laad/los terrein)
Aan de achterzijde van de Broodfabriek bevindt zich parkeerterrein P3. Deze is uitsluitend voor standhouders om te laden en te lossen. Standhouders kunnen alleen zaterdag- en zondagochtend tot 10:00 uur en zondagavond vanaf 17:00 uur gebruik maken van dit terrein. Daarnaast dienen ze bij oprijden van het terrein een borg te betalen, die ze bij het verlaten weer terug ontvangen.