Nathalie

Hallo! Mijn naam is Nathalie en ik ben sinds februari 2019 werkzaam bij De Broodfabriek. Samen met Mandy ben ik verantwoordelijk voor het Crea Weekend, de Patchwork & Quiltdagen, de Handwerkdagen en de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs

Contact met mij opnemen?
nathalie@de-broodfabriek.nl
T 070-3075914

Kristie

Hallo, mijn naam is Kristie Steinfort en ik ben sinds juni 2018 werkzaam als beursorganisator binnen De Broodfabriek. Met een diploma voor International Media & Entertainment Management op zak en kennis die ik heb opgedaan in de festivalbranche ga ik met veel enthousiasme aan de slag voor Paranormaal Alternatief en de Internationale Mineralenbeurs.  

Contact met mij opnemen?
kristie@de-broodfabriek.nl
T 070-3075908

Denise

Hallo, mijn naam is Denise Jansen. Sinds 1 juli 2018 ben ik werkzaam als beursorganisator bij De Broodfabriek. Ik ben verantwoordelijk voor drie fantastische beurzen namelijk: De Pasar Malam, Fantasy Fest en de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs.

Contact met mij opnemen?
denise@de-broodfabriek.nl
T 070-3075907

Daniël

Hallo, mijn naam is Daniël. Ik werk 7 jaar bij De Broodfabriek, waarvan ruim 5 jaar verantwoordelijk voor de Neuzelbeurs. Deze organiseren wij 18 x per jaar en kom je daardoor vrij vaak tegen in de beurskalender.

Contact met mij opnemen?
info@neuzelbeurs.nl
T 070-3075913

Rishwen

Mijn naam is Rishwen en met veel plezier werkzaam aan de marketing voor al onze mooie beurstitels. Voor alle modeltreinenliefhebbers organiseer ik tevens de Nederlandse Modelspoordagen, ieder jaar in januari te bezoeken!

Contact met mij opnemen?
rishwen@de-broodfabriek.nl

Mandy

Hallo, mijn naam is Mandy van der Goes, binnen De Broodfabriek heb ik diverse creatieve beurzen onder mijn hoede. Ik ben verantwoordelijk voor het Crea Weekend, de Handwerkdagen en de Patchwork & Quiltdagen.

Contact met mij opnemen?
mandy@de-broodfabriek.nl
T 070-3075914