Het is bijna zover dus wil jij natuurlijk weten welke standhouders er nog meer zijn tijdens de Patchwork & Quiltdagen?

De lijst met standhouders staat online en er worden zelfs nog namen aan toegevoegd!

https://patchworkenquilt.nl/programma/standhouders-overzicht/

Een greep uit de namen:

Van Rooyen Fabrics neemt in ieder geval haar quiltpanels weer mee, misschien wordt het alweer tijd om aan een kerstquilt te beginnen? En bent u ook begonnen aan de Exotische Hexjes van Anneliefs? Dan is het vast weer tijd om de voorraad regenboogkleurstoffen aan te vullen. Aljona heet je welkom in haar kleurrijke wereld.

De handige tools van Apliquick worden gedemonstreerd om nog mooier te kunnen appliqueren, Mascha van Created by Mascha heeft opnieuw een Blok van de Maand uitgebracht en het Naaldbos onthult tijdens deze dagen de nieuwe quiltkit van Art Gallery Fabrics. Voor kinderquilts kun je langs bij Gerda’s creaties. Bang om scheef te snijden in je favoriete stof? Het Kennemer Quilthuis neemt de revolutionaire rulers en rolmessen van True Cut mee.

En ben je aan afwerken toe? Elly Prins heeft alles wat je daarbij nodig hebt. Maar het is niet alleen quilten wat de klok slaat, Atelier het Haantje neemt prachtige borduurpakketten mee, de bekende kunstenares Trudi de Kreek toont haar unieke kleding stukken en neemt je mee in de wereld van het tassen maken en er is ook een stand met alles voor het maken van tassen met de patronen van by Annie. Voor fournituren op allerlei terrein kun je bij Creatotaal terecht.  Lenianel noemt ‘het nieuwe borduren’ en met de borduurstempels die ze meebrengen zal je zien wat ze bedoelen.

Dit zijn slechts enkele van de standhouders tijdens de Patchwork & Quiltdagen. Dit wil je niet missen, reserveer hier alvast je ticket:

https://patchworkenquilt.nl/kaartverkoop/

Of bekijk het volledige programma

https://patchworkenquilt.nl/tentoonstelling/