Meet & Greet Galla

Meet & Greet Galla
Zaterdag 9 april 2022 tijd: 11.00 uur

Galla zal vertellen over haar werk en haar leven. Ze spreekt geen Nederlands, maar er is iemand die vertaalt.  Er is gelegenheid tot vragen stellen, foto’s maken en dit alles wordt vergezeld door een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.

De Franse kunstenaar van Russische afkomst Galla, ontwerper van beroep, werkt in verschillende technieken: schilderen en grafiek, meubels en textiel. Ze neemt deel aan de meest prestigieuze festivals en tentoonstellingen ter wereld. Ze werkt al enkele jaren aan de textielserie “Encyclopedia of Non-existing Women” en vult deze voortdurend aan met nieuwe werken. Dit is haar beroep op de culturele tradities van de wereld door de herinterpretatie van mythen, beelden en symbolen. In de galerij van portretten van haar heldinnen, godinnen en feeën, muzen en vrouwelijke beelden in de mythologie van verschillende culturen, evenals niet-bestaande vrouwen, uitgevonden door de auteur, maar het dragen van bepaalde ideeën en het uiten van bepaalde gevoelens. Ze is geïnteresseerd in de vrouw in al haar uitingen.

Bij het maken van haar werk maakt Galla complexe composities en  gebruikt daarbij een grote verscheidenheid aan stoffen. Kleur fungeert als het belangrijkste middel om haar emoties uit te drukken. Verschillende delen van deze tentoonstelling werden getoond in verschillende landen van de wereld: in de VS en Engeland, Polen en Italië, Frankrijk en Spanje, Duitsland en Canada.

Kosten: € 15,-

Boek uw ticket voor de Meet & Greet hier