Bereid je goed voor op de voorjaarsschoonmaak met de Quilt & Zo Opbergspecial! Maak handige mandjes, een vrolijke toasterhoes en een praktisch kussen voor in de tuinbank of orden uw hobbykamer met opbergdoosjes, wandorganizers en projecttassen. Met deze leuke opbergers is uw huis in no-time netjes! Zowel de beginnende als de gevorderde quil(s)ter kan overweg met de projecten uit Quilt & Zo 66 door de duidelijke stappenfoto’s en handige patronen op het werkblad.
De Quilt & Zo Opbergspecial is nu verkrijgbaar via www.hobbyou.nl/quiltenzo of kom langs bij de stand tijdens de Patchwork & Quiltdagen! Ook eerder verschenen nummers zijn nog beschikbaar.

Quilt & Zo is het tijdschrift voor iedereen die zich met quilten bezighoudt; de traditionele, de eigentijdse, de gevorderde zowel als de beginnende quiltster. Bij Quilt & Zo staat het quilten centraal en dat in de breedste zin van het woord. Het magazine verschijnt acht keer per jaar, in print en online, inclusief twee specials waaronder ieder jaar de Kerstspecial. Quilt & Zo geeft informatie over quiltevenementen & quiltprojecten, kijkt bij textielkunstenaressen over de schouder en levert bovendien met ieder nummer leuke quiltpatronen.

Kijk voor meer informatie over Quilt & Zo op www.quiltenzo.nl.