Wat is er te zien tijdens de Patchwork & Quiltdagen – deel 4

In deze blogreeks vervolgen we onze introductie van de deelnemende exposanten:

Liddy Pauw

Min naam is Liddy Pauw en ik woon in Waarland, NH. Ik ben nu 75 jaar. 40 Jaar geleden ben ik begonnen met patchwork. Ik nam les in verschillende technieken, o.a. bij Ted Storm, en zat in een leuke groep. Af en toe exposeerden we.

Appliqueren heeft mijn voorkeur en het maken van een Baltimore quilt vind ik heerlijk. Het liefst zit ik de hele dag met naald en draad te werken.

 

Yvonne Hoek

Ik ben Yvonne Hoek, ben 57 jaar en woon in Schagen.

Ongeveer 20 jaar geleden ben ik met quilten begonnen, dit kwam toen door mijn buurvrouw Liddy Pauw. Ze maakt hele mooie quilts en dat wilde ik ook. Ik heb les gehad van Jobina de Boer en lessen gevolgd bij Aljona(quilt winkel in Schagen). Heb heel veel quilts gemaakt, maar het allerleukste vind ik werken met wollen stoffen. Hier maak ik een quilt, tas of doos van en vind het leuk om deze te appliqueren en te borduren. Sue Spargo is mijn grote voorbeeld.

Dit zijn slechts enkele van de exposanten tijdens de Patchwork & Quiltdagen. Dit wil je niet missen, reserveer hier alvast je ticket:

https://patchworkenquilt.nl/kaartverkoop/

Of bekijk het volledige programma

https://patchworkenquilt.nl/tentoonstelling/

Wil je volgend jaar zelf exposeren? Doe dan mee met de wedstrijd! Alle 25 quilts die meedoen aan de wedstrijd zijn volgend jaar tijdens de jubileumtentoonstelling! Meer weten?

Quiltwedstrijd 2024 start in 2023!