Archieven

Annuleringsvoorwaarden

Natuurlijk gaan we er vanuit dat u aanwezig bent op de Patchwork & Quiltdagen. Toch kan er zich onverhoopt een situatie voordoen, waardoor u genoodzaakt bent uw deelname te moeten…

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Lees hier de algemene voorwaarden die wij hanteren binnen De Broodfabriek voor onze beurzen.

Wanneer mag ik gaan afbouwen?

Afbouwen kan zaterdag t/m 21:00 uur. De overige beursdagen mag u als standhouder tot 18:00 uur op de beursvloer verblijven.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Tijdens uw bezoek aan De Broodfabriek, kunt u terecht bij de garderobe voor gevonden voorwerpen. Deze vindt u bij de bezoekersingang. Mocht het item op dat moment niet gevonden zijn,…

Kan ik als bezoeker of standhouder geld wisselen tijdens de Patchwork & Quiltdagen?

Het wisselen van geld is niet mogelijk in De Broodfabriek.

Mag er gerookt worden in De Broodfabriek?

De Broodfabriek beschikt over een groot buitenterras waar u kunt roken. Buiten het terras is het in De Broodfabriek niet toegestaan om te roken.

Is er EHBO aanwezig in De Broodfabriek?

Ja. De Broodfabriek beschikt over een EHBO-kamer en een EHBO-team die tijdens het beursweekend aanwezig is. Bij noodgevallen ben je dus altijd in goede handen!

Hoe bereik ik de beursorganisatie tijdens het beursweekend?

Tijdens het beursweekend is de organisatie van het begin tot eind aanwezig. Wij zorgen ervoor dat we zichtbaar zijn op de beursvloer. Mocht u dringende vragen hebben en u kunt ons…

Is de Patchwork & Quiltdagen toegankelijk voor mindervaliden?

Ja zeker. De Broodfabriek beschikt over prima voorzieningen voor mindervaliden. Alle zalen / hallen zijn rolstoeltoegankelijk en er zijn meerdere mindervalidentoiletten.

Ik wil graag promotiemateriaal ontvangen.

Dat kan. U kunt het aangeven op het inschrijfformulier of contact opnemen met de beursorganisator. U kunt posters en Nederlands- en Engelstalige flyers aanvragen.